Impact Coronavirus op duivensport

In verband met de landelijk afgekondigde maatregelen heeft ook het NPO Bestuur nieuwe maatregelen met betrekking tot de duivensport genomen.

1. De start van het duivenseizoen wordt uitgesteld tot nader order, we volgen de ontwikkelingen rondom het virus op de voet.

2. Alle duivenverenigingen worden gesloten tot en met maandag 6 april.

3. Omdat veel van onze leden tot de kwetsbare groep behoren, raden we aan ook buiten de vereniging geen activiteiten teorganiseren en wanneer u toch bij elkaar moet komen gepaste afstand te houden. Ons nadrukkelijk advies is om om alle activiteiten te annuleren en de richtlijnen van de RIVM strict te volgen.

4. De inleverdatum van de hoklijsten, die formeel op 1 april staat, stellen wij uit tot een nader te bepalen datum, tot het moment dat duidelijk is wanneer er weer sprake kan zijn van bijeenkomsten.

5. Het NPO Bureau is tot en met 6 april niet bemensd. U kunt het NPO Bureau wel bereiken via info@duivensportbond.nl, onze medewerkers werken vanuit huis en beantwoorden uw vragen via email.

6. Ringbestellingen en overschrijvingen krijgen voorrang boven de andere werkzaamheden. Houd er rekening mee dat het wel iets langer kan duren voor uw bestelling of eigendomsbewijzen verstuurd worden.

Tot slot vragen we u: Draag zorg voor uzelf en voor elkaar. We wensen u het beste toe in een tijd waar veel onduidelijk is en ook veel vragen zijn.

Wanneer er nieuws is komen we bij u terug met een update. Dit bericht is op 16 maart via een NPO Update per mail verstuurd naar alle leden waarvan een mailadres bekend is.

NPO Bestuur

Geef een reactie