In het zonnetje gezet door PV de Eendracht

Rechts Piet van Beers die naar lange energieke jaren gestopt is met de bar
©Foto: Henk v. Boheemen

Postduivenvereniging de Eendracht in Etten-Leur is opgericht op zondag 14 januari 1945 en viert dit jaar zijn 75 jaar bestaan. Maar helaas is het dit jaar anders verlopen omdat COVID-19  onze wereld teistert.

Door: Corné de Bruijn

Normaliter houden we na het duivenseizoen wat ci eind september eindigt een feestavond om onze leden en kampioenen te huldigen met genot van muziek een buffet en drankjes. Ook is er maandelijks een bingo avond en de zaal zat dan altijd met ruim 175 man vol. Helaas kan dit momenteel geen doorgang vinden.

Wel willen we graag een aantal leden in het zonnetje zetten

  • Henk van den Broek is dit jaar 40 jaar lid van PV de Eendracht!
  • Ook willen wij Piet & Riet van Beers bedanken voor jaren inzet van de kantine. Zij hebben na vele jaren besloten te stoppen met het verzorgen van de kantine en onderhoud van het clublokaal. Piet was altijd en overal aanwezig als er iets te doen was in ons clublokaal. Samen met zijn vrouw Riet kocht hij alles in, en zorgde ervoor dat de kantine goed draaide. Ook hebben ze jarenlang ons clublokaal verzorgd en dankzij hun ziet er alles nog zo goed als nieuw uit. Beide hebben ze veel energie gegeven om ons clublokaal jarenlang te verzorgen. Dit zullen wij ook zeker niet vergeten, en ons dank hiervoor is groot.
  • Het duivenseizoen kon met wat strenge regels gelukkig wel doorgaan en dankzij een aantal vrijwilligers is dit ook weer tot een succes gebracht. Bert van Ginneken, Henk van Boheemen en Christ Heeren stonden elke week paraat om de duiven van onze leden in te checken, in te brengen in de computer, en zorgden ervoor dat de duiven mee konden naar desbetreffende vlucht. Wij bedanken ze voor hun inzet.

Hopelijk kunnen we snel weer als vanouds starten met de bingo avonden, en duivenseizoen. Voor nu wensen wij iedereen het beste, stay save en hou vol!

Geef een reactie