NIC Eendracht

Beste sportvrienden,

Bij NIC PV De Eendracht Etten-Leur is er voor de leden van rayon 2 Brabant 2000 de mogelijkheid om voor de eendaagse fondvluchten, de marathonvluchten en de sectorale vlucht met de jonge duiven  in te korven.

Door het coronaprotocol en logistieke capaciteit is de inkorfprocedure als volgt:

  • De dag vóór inkorving kunnen de deelnemers tot 19.00 uur het aantal in te korven duiven doorgeven aan Gerard de Rooij gdrooij@ziggo.nl
  • Hierna hoort zo snel als mogelijk via de mail hoe laat dat U verwacht wordt om de duiven te brengen ter inkorving aan de ingang van het lokaal( ingang via Sportparkstraat). Helaas mag en kunt u nog steeds niet zelf de duiven inkorven. De toezichthouder ontvangt de in te korven duiven en klok, en brengt de duiven naar de inkorver.
  • Na het inkorven krijgt U een signaal om u manden en klok weer op te halen.

Als U eerder arriveert graag uw manden in uw auto, of buiten in de schaduw neerzetten, en plaatsnemen via de kantine deur in de kantine. U wordt dan op tijdstip van inkorven geroepen door de toezichthouder om uw manden en klok af te geven waarna u daarna weer plaats terug kan nemen in de kantine. Als de inkorving gelukt is, krijgt u uw klokje terug en kunt u uw manden terug in de auto plaatsen om als u wilt daarna weer plaats te nemen in de kantine.

de kosten worden u na het inkorven digitaal in rekening gebracht zodat u het verschuldigde bedrag binnen 1 week kunt overmaken op de bankvereniging van De Eendracht. Gegevens bankrekening ontvangt u tevens bij de opgave van het te betalen bedrag.

Behoudens het kloksysteem Mega kunnen wij met alle andere kloksystemen werken. Ook duiven met gummiringen kunnen bij ons ingekorfd worden.

De procedure voor het klokken lichten wordt mede door uitkomst evaluatie Covid werkgroep nog vastgesteld.

Het melden van de duiven voor de nationale eendaagse fondvlucht en sectorale vlucht jonge duiven  bij Gerard de Rooij 06-20447557.

Voor de marathon vluchten bij Chris den Braber 06-86658396

Bestuur PV De Eendracht

Geef een reactie