Opening kantine & nieuwe regels

Beste Leden,

Gisteren 29 juni 2020 is het bestuur bij elkaar gekomen om mede te overleggen over de opening van het clublokaal/kantine.

Vanaf 1 juli aanstaande gaat er het een en ander veranderen, maar sommige dingen zullen hetzelfde blijven dit omdat we ook verplicht zijn om het corona protocol van het NPO te blijven volgen. Het coronaprotocol wordt 3 juli door de Covid 19 werkgroep geëvalueerd.

WAT BLIJFT HETZELFDE:

Nog steeds blijft u van Gerard de Rooij een mail krijgen om uw aantal duiven op te geven, ook blijft u dan een tijd ontvangen wanneer u aan de beurt bent om de duiven af te geven aan de toezichthouder voor inkorving. Helaas mag en kunt u nog steeds niet zelf de duiven inkorven. Het is de toezichthouder die uw manden ontsmet en naar binnen brengt.

WAT IS NIEUW:

Vanaf 1 juli is de kantine weer geopend voor iedereen! en kunt u binnen weer een drankje doen.
Maar wel op de ander halve meter afstand van elkaar, dit omdat wij als bestuur verantwoordelijk zijn en er mogelijk controle van buitenaf kan komen.

De kantinebeheerder mag en kan u hierop aanspreken, als u er niet aan houdt.

ALS U EERDER KOMT. Graag uw manden in uw auto, of buiten in de schaduw neerzetten, en plaatsnemen via de kantine deur in de kantine. U wordt dan op tijdstip van inkorven geroepen door de toezichthouder om uw manden af te geven waarna u daarna weer plaats terug kan nemen in de kantine. Als de inkorving gelukt is krijgt u uw klokje terug en kunt u uw manden terug in de auto plaatsen om als u wilt daarna weer plaats te nemen in de kantine.

LET OP: het inkorflokaal mag niet betreden worden, alleen als dit gevraagd wordt door de toezichthouder.

Overig nieuws:

  • Door privéomstandigheden is Piet van Beers gestopt als locatie verantwoordelijke en kantinebeheer. Vanaf heden heeft Corné de Bruijn het stokje overgenomen, en zal Piet van Beers hem komende periode achter de schermen inwerken. Piet & Riet nogmaals vele dank voor al die jaren werk en Corné heel veel succes en plezier in je nieuwe taak.
  • Hoe het klokken lichten gaat verlopen zijn we afhankelijk van de evaluatie van het protocol van de NPO. Zo gauw de uitkomst bekend is, laten wij u zo spoedig mogelijk weten hoe we het gaan doen met het klokken lichten.

Bestuur PV De Eendracht

Geef een reactie