Uitnodiging najaarsvergadering PV de Eendracht

maandag 2 september 2019
Aanvang 20.00 uur

Voor 15 september 2019 kunnen voorstellen ingediend worden voor de najaarsvergadering afdeling Brabant 2000 op 30 oktober 2019. Graag voorstellen indienen bij secretaris PV De Eendracht  voor 1 september ter bespreking voor onze najaarsvergadering.

Opening

-Mededelingen

  • Overnacht fondpoule
  • 75 jarig bestaan PV De Eendracht

-Aanmelding nieuwe leden
-Voorstellen Najaarsvergadering 30-10-2019 afdeling Brabant 2000

  • Bestuur PV De Eendracht  stelt wederom voor in verband met terugloop leden en te kleine samenspelen ( basis 90 vliegende hokken) om na de verenigingsuitslag opvolgend de uitslag van Rayon 2  als 2e uitslag te tellen. Daarmee vervallen de samenspelen De Westhoek, W en O en RCC Roosendaal. Deze mogelijkheid zou ook voor de andere rayons kunnen gelden. Naast  het argument van terugloop leden bestaat daarmee de mogelijkheid dat leden die verhuizen naar een andere gemeente binnen het rayon gewoon lid kunnen blijven in hun vereniging. Nu is het conform NPO huishoudelijk argument artikel 13 lid b niet mogelijk.
  • Bestuur PV De Eendracht stelt voor dat bij sectorale vluchten de liefhebbers zelf hun duiven kunnen melden bij compuclub. Bij de ZLU is dat nu al gebruikelijk.
  • Bestuur PV De Eendracht wil graag dat de huidige sectoren in het zuiden van het land gehandhaafd blijven. Ter toetsing leden najaarsvergadering.

-Feestavond CC De Westhoek vrijdag 25 oktober 2019
-Feestavond vereniging zaterdag 2 november 2019 met uitreiking kampioenschappen en marathon

-Rondvraag
-Sluiting

Secretaris Chr. den Braber

Geef een reactie