Wijziging vliegprogramma & extra trainingsmogelijkheden

Beste Liefhebbers,

Door het wegvallen van de 1e vitessevlucht resteren er nog 5 vitessevluchten.Er is dus geen aftrekmogelijkheid meer voor de Br 2000 kampioenschappen.

Het nationale vliegschema op de vitesse loopt door en dan is de sprong te groot om nu ( na Duffel) direct naar Frankrijk te gaan en zullen we wat moeten aanpassen.Om ook tegemoet te komen aan de wens van een groot aantal liefhebbers voor extra trainingsmogelijkheden zullen we creatief om moeten gaan met de mogelijkheden die we wel hebben.
In coronatijd met de avondklok midweeks met 5 routes duiven ophalen bij alle lokalen is niet haalbaar.Met 2 routes kan wel als we een half uurtje eerder starten met ophalen.

Vandaar de navolgende aanpassing:
– 17 april Quievrain ipv Niergnies ( 1e vitessevlucht met Covid ophaalroute)
– 18 april Bierges ( trainingsvlucht alleen voor Br 2000 met verkorte ophaalroute bij 4 lokalen op zaterdag 17 april) naast Etten Leur- Oosterhout en Goirle ( gegevens reeds eerder gepubliceerd)is in rayon 1 PV Steeds Sneller Dinteloord bereid éénmalig als inmandlokaal te fungeren: aanmelden bij P. Bolluyt tel 06-26702304 email pietbolluyt@gmail.com Inkorflokaal: Clubgebouw de Til – Stoofdijk 12- Dinteloord. Inkorftijden 18.30 tot 20.00 uur
– 21 April Asse Zellik ( trainingsvlucht – 2 ophaalroutes – inmanden bij de 12 lokalen waar ook voor de marathon wordt ingemand)
– 24 april Peronne ( 2e vitessevlucht)
– 25 april Quievrain i.p.v. Niergnies ( samen met afdeling 7 verkorte ophaalroute bij 3 lokalen)
– 28 april Asse Zellik ( zie 21 april)
– 1 mei Morlincourt ( 3e vitessevlucht)
– 2 mei Niergnies ( verkorte ophaalroute bij 3 lokalen)

vervolg volgens het normale programma met naar we hopen geen extra coronamaatregelen.

Geef een reactie